Jövőre ismét személyesen találkozhatunk!

Üdvözlöm minden kedves olvasómat!
 
Bár tavaly úgy döntöttem, hogy ritkábban tartok előadást, és az idei, 2018-as év ennek szellemében telt, jövő évben mégis új előadássorozatba kezdenék.
Az előadások témája az ember és Isten egysége lesz. Mi a teremtés, és hogy működik? Mire született az ember? Milyen törvények szabályozzák a teremtésben az életet, és miért nem azt éljük? Hogyan térhetünk vissza hozzá, és ha nem tesszük az, hogyan hat ránk, és a világra?
Ilyen, és ehhez kapcsolódó témákról beszélnék. Ezekről bővebben a weboldalamon olvashattok.: http://egiut.hu/
Az előadásokat két, maximum három helyszínen tartanám. Terveim szerint háromhavonta lenne egy helyszínen egy találkozás. Tehát mindenhol évente legalább négy alakalommal találkoznánk. Február hónapban kezdenék. Az egyik helyszín Budapest lenne, a másik (kettő) még nem kiforrott.
Ez ügyben viszont várom szavazataitokat. Ha valaki szeretné, hogy számára elérhető közelségben legyen előadás, jelezze. A visszajelzések alapján választok egy, esetleg, ha az érdeklődés mértéke indokolja, két újabb helyszínt.
Minden találkozás első része tanításból, második fele beszélgetésből állna, hogy feltehessétek kérdéseiteket, és mindenki úgy menjen haza, hogy nem maradtak benne bizonytalanságok, a témában tisztázatlanságok.
 
 
Ezzel kapcsolatban bátran keressetek az Égi Út weboldalán: http://egiut.hu/
Facebookon: https://www.facebook.com/a.szabadsag.utja/
Vagy mailben: egiutegyesulet@gmail.com
 
 
Üdvözlettel: Mészáros Szabolcs