Szerzői jogok

Az Égi Út tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Égi Út weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Égi Út tulajdonosa jogosult.

Az Égi Út előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Az Égi Út azonban beleegyezik abba, hogy – saját, a személyes használatot meg nem haladó mértékben – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az Égi Út weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Égi Út akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért az Égi Út semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Égi Út fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az Égi Út nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Égi Út kifejezetten kizárja.

Az Égi Út minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az Égi Út sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Az Égi Út nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az Égi Út nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Égi Út weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az Égi Út bármely – a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az Égi Úthoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

külső

 

Mentés