Letölthető anyagok

Letölthető anyagaink közt olyan írásokat találtok, melyeket én jónak, értékesnek tartok. Ez nem jelenti azt, hogy az itt található írások teljes egészében tanításaink, világképünk szerves részét képezik, csupán annyit, hogy a mi szempontunkból (ami a teremtés megismerése és a részévé válás fejlesztése) értékes információt tartalmaznak, részben, vagy akár egészében.

Egy jótanács! Bármit olvastok is, tegyétek azt kritikával, a valóság szűrőjén át. Ha, miután őszintén megfigyeltem, látom, hogy az életben az úgy működik, ahogyan írták, akkor valós, ha nem, akkor nem valós, akkor sem, ha milliók által követett szellemi irányzat.

Az élet legyen a valóság bírája, ne az emberi elme!

Saint_Germain(toth)_-_Az_alkimiarol

Az-Atlantiszi-Thoth-smaragdtablai

a_varazslas_fizikaja_1

A Rend(st germain)

A Nag Hammadi Könyvtár gyűjteményéről

Egyiptomi_Halottaskonyv

Tibeti Halottaskönyv részlet

Mahajána Buddhizmus

Lao-ce utolsó tanításai

Zarathusztra-1

S. Grof_ belső út

upanisadok

HERMETIKA ÉS AZ ALKÍMIA

Hermész Triszmegisztosz-A Lélek Okulására

G.i

nikodemus- mária magdolna- Jézus evangéliuma

A_gnoszticizmus

Hinajána Buddhizmus

Gyémánt Szútra

A buddhizmus alaptanításai a szentiratok tükrében

Jézus a nazarénus

gospel of barnabas

A következő egy saját jegyzet, a Kisberényben tanult mozgásgyakorlatokhoz. A jegyzet csak azok számára nyújt segítséget, emlékeztető jelleggel, akik elsajátították a gyakorlatok alapjait! Ebből nem lehet megtanulni! Ezért nincs is hozzá magyarázat. Nem azért, mert titkos, hanem mert a pontos elsajátításhoz személyes instrukciók, a mozgás, lézés és figyelem összehangolása szükséges.

Mozgássor anyag