Kiemelt

Első Égi Út találkozó

Kedves Barátaim!

Talán többen is vannak köztetek, akik nem olvassátok weboldalunkat, követitek Facebook felületünket. Viszont benneteket is szeretnélek meghívni az első Ég Út találkozóra! 

A találkozót Kisberényben tartjuk, a Petőfi Sándor utca 46-os szám alatt. 

Időpontja május huszonegyedike, kezdés kilenc óra harminc perckor. 

A programról részletesebben az alábbi linkre kattintva olvashattok. 

Szeretettel várlak benneteket!

Mészáros Szabolcs

Kedves Égi Út olvasók!

Szeretettel meghívlak benneteket az első Égi Út találkozóra. Azért szeretném létrehozni ezt az eseményt, mert a jelenlegi helyzetben, amikor a világunk átalakulóban (valljuk meg, szétesőben) van, én úgy érzem, szükségünk van valós közösségekre. Még ha ezek nem is élet, “csupán” szellemi közösségek. Hasznos, ha életidegen világunkban tudjuk, vannak még hasonlóan gondolkodók, az életet velünk párhuzamosan szemlélők és élők, akár a közvetlen környezetünkben is. Nem vagyunk egyedül.  

Nem mozgalmat, vallást, hanem szellemi közösséget, alkotó és tapasztalati hálót szeretnék szervezni, melynek alapja a közös Isten és valóságkeresés, valamint a személyes kontaktus. Sokan vagytok, akik csak online formában ismeritek az Égi Út elveit, tanításait. Ez elégséges addig, amíg érdekességként tekintünk az ott olvasottakra. De mint azt több írásban, videóban is kifejtettem, a valós úthoz szükség van személyes kontaktusra. Ez a kapcsolatot szeretném megteremteni veletek a találkozón. 

Beszélgetés, néhány előadás, az egyesület tevékenységének és céljainak bemutatása által. Persze lesz közös ebéd és ismerkedős szabadprogram is. 

Ha szimpatizálsz eddigi tanításainkkal, és személyesen is szeretnél megismerni bennünket, itt az alkalom! 

Hozz még egy embert! 

A találkozót Kisberényben tartjuk, a Petőfi Sándor utca 46-os szám alatt. 

Időpontja május huszonegyedike, kezdés kilenc óra harminc perckor. 

A találkozó pontos részleteivel a jövő héten jelentkezem! 

Fontos! Ez a weboldal lezárulóban van, ha továbbra is szeretnéd írásainkat olvasni, kérlek látogass el új oldalunkra (a találkozóval kapcsolatos híreket is ott fogom megosztani a továbbiakban). A weboldal elérhetősége: https://egiut.com/

A konkrét eseményről az alábbi linken polvashattok: https://egiut.com/2022/05/06/elso-egi-ut-talalkozo/

A továbbiakban a híreket az új weboldalra is feltöltöm, kérdéseket pedig az Égi Út Facebook csoportjában írhattok.: https://www.facebook.com/groups/753720768115898

Üdvözlettel, Mészáros Szabolcs