2020-as Téli szertartás anyaga

A téli szeren megjelenő hatások

A törvény megmutatja az életem irányát, azt, hogy mi felé kell tartanom az életben, ahhoz, hogy elérjem a teljességemet, a tudásom teljességét, hogy bölccsé válhassak és megjeleníthessem a fényt ebben a világban.

Ezt a teljességet és bölcsességet csak akkor érhetem el, ha nyitott vagyok, a fény tudatos keresése a célom. Ez a mai felismerés feltétele is. Ez alapján felméri az erő, mire vagyok méltó, mit láthatok meg.

– Megláthatom, ennek eléréséhez mit kell még befogadnom az életből, nyitottsággal és mire kell hangolttá váljak, hogy kialakuljon a lelkemmel, istennel való kapcsolat.

– Megláthatom, milyen munkát kell elvégezzek, ennek az egységnek az eléréséért. Hogyan születhet meg a tökéletes egységem, az istenivel.

– Megláthatom, milyen vágyaim és ragaszkodásaim a korlátai ennek. Mit kell elengednem a belső és külső világomból, oly módon, hogy megszűnök azonosnak lenni vele, hogy a fentiek megvalósulhassanak.

Magyarázat

Ez az alkalom méltóság és szándék alapú. Csak olyan szintig tudok kapcsolódni, amire az életemmel méltóvá váltam. Ha az adott minőség jelen van bennem, mert azt éltem, akkor hozzá tudok kapcsolódni, ha nem, akkor nem.

Információt szerezni pedig csak úgy tudok, ha meg tudom fogalmazni, a fentiek alapján a továbblépésemhez mi szükséges, és rá tudok hangolódni az ekkor megjelenő erőnek arra az áramlására. Ehhez fegyelem, és akarat szükséges, amit ha eddig nem szereztem meg, most nem fog már sikerülni.

Ne csak hangolódni próbáljatok, hanem koncentráltan adjátok át magatokat az erőnek, ami megjelenik, és tegyetek fel kérdést, majd koncentráljatok a válasz befogadására. Ne görcsösen, de teljes szándékkal, erővel és nyitottsággal.

A hangolódás alatt ne vesszetek el az erő keltette érzetekben, és ne vesszetek el a saját elvárásaitokban sem.

Imákat ez úttal nem adok a hangolódáshoz, mindenki fogalmazza meg a sajátját, saját igénye és tudása szerint.

Időpont: 2020. 12. 20-án, 11.20-tól már lehet hangolódni. A szer csúcspontja 11.36-kor van. A minőség hatása 12.13-kor szűnik meg.

Isten áldjon benneteket!

Mészáros Szabolcs