Tanítások, szertartások

Mivel én az élő szóban és a gyakorlatban hiszek, mint a tudás átadása, ezért, az idei évtől úgy döntöttem, tanításokat, beszélgetéseket tartok az oldalon megfogalmazott célok témakörében, és hozzájuk kapcsolódóan. Hiszen az emberek istenkapcsolata nagyrészt élettelen, elképzelésekre, megszokásokra alapul, ám úgy látom, sokaknak a valós kapcsolódásra is igénye van. Mindemellett időszerűsége van a szélesebb körben való tanításnak is, amire az élettől jelzést kaptam.

Így, ha bárki többet szeretne megtudni az ember és isten kapcsolatáról, a hozzá vezető útról, és ennek módszereiről, keressen bátran, sőt, ha több érdeklődő összegyűlik, szívesen el is utazok, hogy beszéljünk erről.

Itt viszont megjegyzem, hogy nem célom a kíváncsiság kielégítése, egy huszonötödik előadás megtartása, ami kellemes időtöltés a hétvégéken. Hitvitákat sem folytatok, nem szándékom vallásokat támadni, vagy velük szemben igazolni álláspontomat. E téren nem érdekelnek a vallások, én isten felé szeretnék haladni, és másokat segíteni, nem szórakoztatni, szerepelni, vagy elképzelések mentén vitázni. Téríteni sem szeretnék!

Így a lehetőség azoknak szól, akik, valamilyen úton vagy formában, ténylegesen az istent keresik életükben, legyenek bármilyen hitűek is.

Akik ismernek, tudják, hogy az utóbbi időben számos, az élet összefüggéseihez, időszerűségeihez hangolt szert is tartottam. E szerek lényege nem a külsőség, hanem az adott időben és térben az adott energiák összehangolása a résztvevőkkel, annak érdekében, hogy az elérni kívánt energiát befogadhassuk, illetve elérhessük a kívánt hatást. Így esküvőket, kertek állattartó gazdaságok és házak hangolását/szentelését, keresztelőket tartottam. Ilyen igénnyel is kereshettek.

Elérhetőségem az oldalon megtalálható.

Mészáros Szabolcs