Kapcsolat

Az Égi Út Egyesület vezetője

Mivel, miért kereshetsz?

Ha érdekel téged a hit, az ember és isten kapcsolata, egy szabadon megélhető formában. Ha szeretnél erről tanulni, vagy, ha magad is istent keresed, az életben. Ha dogmák nélkül akarsz a teremtés törvényeinek megismerése és az életedbe való beültetése által szabaddá válni, kiteljesedni. Bátran keress!

Ha a munkád során olyan összefüggéseket fedeztél fel, melyek közelebb vittek a teremtés megismeréséhez, és ezt megosztanád másokkal is, egy rendszerbe foglalva, bátran keress meg!

Ha szabad akarsz lenni, kérdésed van, problémád van, őszintén keresed a válaszokat, bátran keress meg!

Szívesen fogadok mindenkit, beszélgetésre, vagy, ha többen vagytok, ellátogat hozzátok egy előadást tartani, beszélgetni.

Eljöhetsz tanításaimra is, melyek gyakorlatorientált hétvégi képzések. Érdeklődj róluk a fenti címen!

Kisberényben rendszeresen tartok szertartásokat, melyek az oldalon leírt rendszerben zajlanak. Minden napfordulókor és napéj egyenlőségkor van nyilvános szerünk. Gyere el! Ha szeretnél megtanulni saját szert tartani, keress fel.

Mindenkinek szívesen segítek, aki őszintén szabad akar lenni, aki a fény felé tart, nem az anyag felé, és aki ezért hajlandó megdolgozni, elfogadja az élet törvényeit, és nem a csodát várja.

Ne keress viszont, ha eszméket kívánsz ütköztetni, vitatkozni, a saját igazadat szembeállítani az enyémmel. Mindenkinek a maga dolga miben hisz, hogyan él. Én elmondom az enyémet, ami rám, és azokra tartozik, akik érdeklődnek iránta. Nem akarok időt szánni az emiatt magyarázkodásra, az ideákról való vitára. Az igazság az, ami az életben működőképes. Nem az az igazság, aminek a hívei jobban érvelnek. Ha nem értesz egyet velem, de meg akarsz győzni, működtesd a gyakorlatban ami mellett érvelsz, hozz létre valami élőt általa, és én készséggel elfogadom.

Mészáros Szabolcs

Kapcsolatfelvételi űrlap

Please leave this field empty.


 

Web25 logó: Akadálymentes, tartós weboldalkészítés.

A web mindenkié

A honlap megfelel WCAG 2.0 AA szintjének (ISO/IEC:40500:2012)

A honlapot készítette: WEB25 – a web mindenkié külső

Segítség a honlap testreszabásához