Táborok

Sziasztok!

Idén nyáron két tábort is tervezek.

Az első táborom a már kétszer megrendezésre került tisztító tábor lesz. A tábort a természetben tartom, kint alszunk a szabad ég alatt, mindenki, egy, általa ásott kisebb árokban. A tábor alatt folyamatos gyakorlatokkal érjük el, hogy elménk folyamatos párbeszéde a korszellemmel, és belső párbeszédünk megszakadjon, és helyette a föld, a természet, és a teremtés mintáit vegyük fel. Tehát a tábor célja nem tanítások átadása, hanem egyfajta megtisztulás, összegezés. A tábor tervezett időpontja július 14-16 (rossz idő esetén nem tudjuk megtartani). Helyszíne Kisberény.

Második táborom papi tábor lesz.

A pap szóhoz sok jelentés társul, így nem a legjobban fejezi ki azt, amire gondolok. Ezért megfogalmazom másként.: E táborba olyan emberek jelentkezését várom, akik az egész életüket feltennék az isten szolgálatára, és fel is áldoznák érte az életüket. Hosszú távon az ilyen embereket kívánom felkészíteni arra, hogy dogmák és vallás nélkül, hogyan képviseljék isten hitét és törvényét az emberek, a világ számára. Egyelőre az isteni törvényekről, a hitről, isten és ember kapcsolatáról tanulunk. Bár tavaly ősszel már elindult egy csoport, de most még lehet hozzá csatlakozni. A tábor időpontja augusztus 11-13, helyszíne Kisberény.

Jelentkezni az egiutegyesulet@gmail.com címen, a 20-972-4596-os számon, és a https://www.facebook.com/a.szabadsag.utja/ Facebook oldalon lehet.

Mészáros Szabolcs